ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΙΑΣΜΑΤΟΣ – ΘΕΑΓΕΝΗΣ 2-0 | 2022-2023

Ο Μακεδονικός Αγιάσματος επικράτησε με 2-0 του Θεαγένη για την 14η αγωνιστική του Β’ Ομίλου της Β’ Κατηγορίας και έχει πλέον ισχυρό προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο.

Ένα παιχνίδι το οποίο στο 1ο ημίχρονο από το 7ο μόλις λεπτό ο Μακεδονικός απειλεί την εστία των φιλοξενούμενων ενώ στο 22ο λεπτό ακολουθεί ακόμα μια μεγάλη φάση για τους γηπεδούχους. Ο Θεαγένης προσπαθεί να αντιδράσει χωρίς όμως να γίνεται ιδιαίτερα απειλητικός και το ημίχρονο βρίσκει τις ομάδες ισόπαλες.

Στην επανάληψη οι ομάδες μπήκαν δυνατά με τον Μακεδονικό να ανοίγει το σκορ στο 57′ με τον Νικολόπουλο. Στο 63′ και στο 70′ ο Μακεδονικός θα χάσει δυο καλές ευκαιρίες ενώ ο Θεαγένης θα αντιδράσει στο 78′ με  τη μπάλα όμως να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Μακεδονικού. Στο 85′ τελικά ο Νικολόπουλος θα διπλασιάσει τα τέρματα του αλλά και της ομάδας του, με αποτέλεσμα να γραφτεί το τελικό 2-0.

 

OI ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

 

Μακεδονικός Αγιάσματος: Μάλλιος, Αλμπάντης, Αρσένογλου, Τσομπανίδης, Νάνος, Παπαδόπουλος, Τσακμάκης, Μουλαϊ, Στογιαννίδης, Νικολόπουλος, Ράμο.

Στον πάγκο: Ζακολάι, Μπλιάτζε, Τσάφας, Κοκάι, Μουλάι, Ρίζος, Παπουτσής, Καλότσι, Λώλης.

 

Θεαγένης: Παπακώστας, Αποστολίδης, Λαχανάς, Μαμουλάρι Κ., Σαλομνιός, Μαμουλάρι Μ., Σέπα, Πρινς, Κουμπαράκης, Μωραϊτης, Μπαμοτσίδης.

Στον πάγκο: Καρατζάς, Δημητρακούδης, Καραμόλας, Φιλιππίδης, Φωτίου

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΕΔΩ

Leave a Reply