Α.Ο ΚΑΒΑΛΑ – ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ 3-1 | 2023-2024

Στο «Ανθή Καραγιάννη» ο ΑΟΚ δυσκολεύτηκε απέναντι στον Ποσειδώνα Νέας Μηχανιώνας, όμως τελικά κατάφερε να επικρατήσει με 3-1 της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη για την 27η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας και να διευρύνει το νικηφόρο σερί του για δέκατοτέραρτο (14ο) διαδοχικό παιχνίδι.

Στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά κακό το θέαμα, με τις στιγμές μπροστά από τις δυο εστίες να είναι ελάχιστες. Παρ όλα αυτά, στην πρώτη – και μοναδική – τελική προσπάθεια που είχαν οι φιλοξενούμενοι στο παιχνίδι, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Τσαπακίδη στο 25’ της αναμέτρησης. Ο ΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα και στο 27’ είχε δοκάρι με τον Βασίλη Παπαδόπουλο. Τελικά το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Ποσειδώνα να προηγείται 0-1.

Στην επανάληψη οι «αργοναύτες» βελτίωσαν την απόδοση τους και κατάφεραν να ισοφαρίσουν νωρίς στο β’ μέρος, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκέκα. Το τέρμα της ολικής ανατροπής ήρθε στο 87’ με κεφαλιά του Νίκου Σαμπανίδη ενώ στο 92’ ο Βασίλης Παπαδόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 3-1 υπέρ των Καβαλιωτών, οι οποίοι βρίσκονται πλέον δυο νίκες μακριά από την κατάκτηση του τίτλου.

 

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΓΩΝΑ (by kavalapamegipedo)

Τελικές (στόχος): 10 (4)-1 (1)

Xgoals: 2.2-0.1

Φάουλ: 9-14

Κόρνερ: 4-0

Οφσάιντ: 3-2

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΕΔΩ

 

Leave a Reply