ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΚΡΟΒΟΥΝΙΟΥ 2-0 | 2022-2023

Ακόμη μια νίκη πρόσθεσε στον φετινό του λογαριασμό στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Καβάλας ο Άρης Πηγών, καθώς επικράτησε με 2-0 του Ατρόμητου Ακροβουνίου για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι “κιτρινόμαυροι” είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και τελικά κατάφεραν να προηγηθούν στο 38′ της αναμέτρησης με τον Αλέξη Βλάχο, ο οποίος με μακρινό σουτ νίκησε τον Ματέο για το 1-0. Στο 58′ οι γηπεδούχοι θα διπλασιάσουν τα τέρματα τους, όταν αρχικά το σουτ του Μαυρομμάτη θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι, όμως ο Παντελίδης στο ριμπάουντ με κεφαλιά θα “γράψει” το 2-0 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ ακόμη περισσότερο ενώ ο Ατρόμητος απείλησε στο φινάλε του αγώνα χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει κάποιο τέρμα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

‘Αρης Πηγών (Ιγνατιάδης): Κυφωνίδης, Μαυρομμάτης, Ζιούλης, Ιβανίδης, Ζαχάρης, Σαββατιανός, Βλάχος, Αθανασάκης, Παντελίδης, Δουμάνης, Μανούσι.

Στον πάγκο: Μανιός, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Μουλαράς, Θεοδωρίδης, Κλοκίδης Γ., Χαχαμίδης, Κλοκίδης Σπ., Μπατάκογλου.

 

Ατρόμητος Ακροβουνίου (Νικολαϊδης): Ματέο, Τσιρίδης, Παναγιωτόπουλος, Μπουνταγκίδης, Βουζουλίδης, Δαύτσιος, Παπαντωνίου, Φοργιάρης,  Βακιρτζής, Αμιάδης, Άγγος.

Στον πάγκο: Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης, Μώραλης, Καϊπης, Παναγιωτόπουλος, Μπουνταγκίδης, Καλυμνιός, Σταυρίδης.

 

Δείτε τα στιγμιότυπα εδώ:

Leave a Reply