Α.Ο ΚΑΒΑΛΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ 4-0 | 2023-2024

Στο «Ανθή Καραγιάννη» ο ΑΟΚ είχε εύκολο απόγευμα απέναντι στην Αναγέννηση Επανομής, της οποίας και επικράτησε με 4-0 στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο.

Συγκεκριμένα το σκορ άνοιξε στο 5’ ο Παπαδόπουλος ενώ το 2-0 έγινε στο 26’ με αυτογκολ του Νταντάμη. Πριν καν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο ΑΟΚ βρήκε και τρίτο τέρμα με τον Σαμπανίδη στο 27’ , με τον Βασίλη Παπαδόπουλο να διπλασιάζει τα προσωπικά του τέρματα στο 33’ διαμορφώνοντας το 4-0. Πριν το τέλος του ημιχρόνου οι «αργοναύτες» άγγιξαν το γκολ σε ακόμη δυο περιπτώσεις, όμως η κεφαλιά του Σαμπανίδη στο 41’ και του σουτ του Μέτσε στο 42’ σταμάτησαν στο δοκάρι.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε αισθητά με τον ΑΟΚ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να δημιουργεί κάποιες ευκαιρίες, οι οποίες όμως δεν κατέληξαν στα δίχτυα, με το 4-0 να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι παίκτες της ομάδας του Α.Ο Καβάλα, παρουσιάστηκαν στον αγωνιστικό χώρο φορώντας φανέλα η οποία έγραφε «Γιώργο είμαστε μαζί σου», ως ένδειξη συμπαράστασης στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας Γιώργο Ζαγκλιβέρη, ο οποίος δίνει αγώνα ζωής με τον καρκίνο.

 

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΓΩΝΑ (by kavalapamegipedo)

Τελικές (στόχος): 20 (7)-1 (1)

Xgoals: 3.5-0.2

Φάουλ: 7-8

Κόρνερ: 12-0

Οφσάιντ: 1-0

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΕΔΩ

 

Leave a Reply