Α.Ο ΚΑΒΑΛΑ – ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ 1-0 | 2023-2024

Ο ΑΟΚ μπροστά σε σχεδόν 3.000 φίλους του ποδοσφαίρου οι οποίοι έδωσαν το παρών στις εξέδρες του «Ανθή Καραγιάννη», επικράτησε του συντοπίτη του και – πιθανόν – δευτεραθλητή της Γ’ Εθνικής, Νέστο Χρυσούπολης με 1-0 για την 29η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας και εξασφάλισε και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 7’ όταν ο Γκέκας εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες που κέρδισαν οι συμπαίκτες του και με κοντινό πλασέ νίκησε τον Νομικό. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με τις στιγμές μπροστά από τις δυο εστίες να είναι ελάχιστες κι έτσι το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 1-0.

Στην επανάληψη ο ΑΟΚ μπήκε καλύτερα και δημιούργησε ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματα του, όμως όσο τα λεπτά περνούσαν, το άγχος κυρίευε τους γηπεδούχους, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Νέστος και ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Μάλιστα έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 86’ όταν το σουτ του Σέα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Αστρά. Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τους Καβαλιώτες σε ξέφρενους πανηγυρισμούς μάζι με τον κόσμο τους, ο οποίος με την δυναμική του παρουσία έδειξε τον δρόμο για την επόμενη μέρα στην Super League 2.

 

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΓΩΝΑ (by kavalapamegipedo)

Τελικές (στόχος): 7 (3)-4 (2)

Xgoals: 1.3-0.6

Φάουλ: 10-22

Κόρνερ: 3-2

Οφσάιντ: 0-3

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΕΔΩ

Leave a Reply