Α.Ο ΚΑΒΑΛΑ – Μ.Α ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ 5-1 | 2023-2024

Ο Α.Ο Καβάλα κάνοντας ένα «βαρύ» ροτέισον, κατάφερε να επικρατήσει με το επιβλητικό 5-1 του Μ.Α Αγ. Μαρίνας Ημαθίας για την 30η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, παίρνοντας μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα στον α’ γύρο του πρωταθλήματος.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 9’ από τον Σαμπανίδη ενώ στο 13’ ο Ιωαννίδης έδωσε προβάδισμα δυο τερμάτων στην ομάδα της Καβάλας. Στο 33’ ο Περδίκης με κεφαλιά διαμόρφωσε το 3-0 του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ΑΟΚ συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες και κατάφερε να βρει και τέταρτο τέρμα με τον Γκέκα στο 56’ ενώ στο 62’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με τον Τσολάκη στο 72’ στο τελικό 5-1.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν την έναρξη του αγώνα, η διοίκηση του Μ.Α Αγ. Μαρίνας Ημαθίας παρέδωσε τιμητική πλακέτα στην ομάδα της Καβάλας ώστε να την συγχαρεί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ενώ αυτή ήταν η 17η συνεχόμενη νίκη των «αργοναυτών», οι οποίοι «έκλεισαν» έναν γύρο μονάχα με νίκες.

 

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΓΩΝΑ (by kavalapamegipedo)

Τελικές (στόχος): 18 (10)-4 (4)

Xgoals: 3.5-0.4

Φάουλ: 8-8

Κόρνερ: 7-0

Οφσάιντ: 5-2

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΕΔΩ

Leave a Reply